Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pomazánka “rybí” vegetariánská

8. 3. 2013

1 pomazánkové máslo, 1 balíček uzeného tofu (kolem 200 g), 1 PL vloček řasy NORI, jarní cibulka, 1 ČL citrónové šťávy (pokud dáme umeocet, je to vše slanější, citrón je lepší)

Tofu nakrájíme na kostičky, přidáme pomazánkové máslo a dohromady jemně umixujeme spolu s vločkami řasy NORI. Dochutíme citrónem a jemně nakrájenou jarní cibulkou.

Poznámka: Je důležité, aby tofu bylo uzené, nahrazuje to chuť uzených rybiček (např. šproty).

Zkusila jsem tofu i jen nastrouhat ručně a taky to bylo dobré, možná i lepší.

rybi-pomazanka-veg..jpg

 

 

 

 

 
 

 

 

Z DALŠÍCH WEBŮ

REKLAMA